🚚 GRATIS VERZENDING VANAF €50! 🚚

Gember shot: dé weerstand booster van het jaar!

Een gember shot is niet enkel gezond, maar het geeft jou ook een sterke energie boost.
Wist je dat gember trouwens één van de beste ingrediënten is om je weerstand te boosten?  Na de coronacrisis en met de winter terug voor de deur hebben we allemaal wel wat nood aan extra weerstand. Naast gember bevat het PŌW Ginger Morning Shot trouwens ook citroen, dat heel wat weerstand-versterkende eigenschappen bevat, én inca bessen, die vol antioxidanten zitten. Je merkt het al, zo een gember shot heeft een heleboel voordelen en dit is nog maar het begin.
gember citroen shot
Waarom een gember shot? 

Een gember shot trekt het spijsverteringssysteem op gang, wat op zijn beurt het metabolisme activeert. Je krijgt ook meer energie door de vitamines, mineralen en het pittig karakter van de gember. Bovendien zorgt gember er ook voor dat opname van voedingstoffen in jouw darmen tot wel 200% kan toenemen. 

Naast voordelen voor jouw energie en weerstand, biedt het shot ook voordelen voor de huid. De aanwezige antioxidanten zorgen ervoor dat jouw huid beschermt blijft tegen rimpels, schadelijke invloeden van buitenaf en uv-stralen.

Wat het gember shot van PŌW nog net dat ietsje beter maakt, is dat het ashwaganda bevat. Een boost voor het lichaam én de geest, aangezien ashwaganda bekend staat om zijn stress verlagende eigenschappen. 

Zwanger of last van PDS? Dan kan het gember shot weleens je redder in nood zijn! De bioactieve component gingerol in gember zorgt er voor dat de transittijd in je maag verkort en de bewegingen van de maag verbeteren. Bovendien werkt het ook tegen misselijkheid en braken, een opgeblazen gevoel en kan het de beweging van de darmen verbeteren. 

Heb je je toch niet genoeg kunnen beschermen tegen een verkoudheid? Dan kan een extra gember shotje zeker geen kwaad! Het werkt namelijk slijmoplossend en remt ontstekingen. Je kan het shot dan combineren met warm water, zodat het een heerlijke gemberthee wordt.

__

  • Benieuwd hoe je het gember shot klaarmaakt? Lees dan HIER verder.
  • Wil je weten wanneer hét moment is om je shot te drinken? Lees dan HIER verder. 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd