🚚 GRATIS VERZENDING VANAF €50! 🚚

Over PŌW

Ons verhaal

Healthy habits
made simple.

Om je goed te voelen, is het noodzakelijk dat je lichaam elke dag de juiste voedingstoffen binnen krijgt. Het is perfect mogelijk om alles wat je nodig hebt uit je voeding te halen, maar dan moet je wel kiezen voor volwaardige ingrediënten en voldoende variatie. Net daar wringt het schoentje vaak. 

De alledaagse drukte zorgt ervoor dat we sneller grijpen naar gemakkelijke oplossingen, maar die zijn meestal niet de meest gezonde. Dus gingen we op zoek naar een geschikte aanvulling die het volhouden van een gezonde levensstijl net dat ietsje gemakkelijker maakt. 

Diëtiste Julie

De recepten van PŌW zijn ontwikkeld op basis van de visie en expertise van diëtiste Julie. Co-founder PŌW, hoofd diëtetiek AZ Rivierenland en personal trainer. 

"Een gezonde geest in een gezond lichaam, daar gaan we voor! Dat wil zeggen, pure en eerlijke ingrediënten, perfect in balans en vrij van toegevoegde suikers, zoetstoffen en bewaarmiddelen. Niets meer en niets minder, dat is onze belofte.

We in het bijzonder aandacht besteed aan de juiste samenstelling en verhoudingen zodat de voedingstoffen optimaal door het lichaam kunnen worden opgenomen en verwerkt. Ook typische tekorten die we vandaag vaak zien in het traditionele eetpatroon hebben we meegenomen bij de product ontwikkeling. "

Julie Van Breedam diëtiste
Gember op een bord

Volwaardige ingrediënten

Gezondheid staat bij ons voorop en dat vertaalt zich in het gebruik van enkel volwaardige en natuurlijke ingrediënten. Daarom voegen we ook bewust geen suikers of zoetstoffen toe. ook bewaarmiddelen, kleurstoffen of andere onnatuurlijke ingrediënten zal je bij PŌW niet aantreffen. 

We hebben ook bewust de keuze gemaakt om gevriesdroogde poeders te gebruiken. Dankzij het vriesdrogen kunnen we garanderen dat de ingrediënten hun voedingsstoffen maximaal behouden, zonder dat we deze moeten bewerken. 
Het is dan wel een poeder, toch bevatten deze vaak meer nutriënten dan de verse groenten en fruit die je bij ons in de winkel aantreft. 

Wellness in een handomdraai

PŌW werd ontwikkeld voor die momenten waarop het snel moet gaan. Of je nu 's ochtends de deur uit rent, 's middags een opkikker nodig hebt of onderweg bent, met PŌW zit je goed. En het beste? Ze zijn klaar in een handomdraai en zitten boordevol gezonde voedingsstoffen! 

ginger morning shot hand

Happy me

Ik ben fan van het Ginger Morning shot!
Elke ochtend een boost om de dag te starten. Pittig, maar niet too much.

Charlotte P.
Ginger Morning Shot

Snel, lekker en geeft energie

Ik heb al veel ginger shots geprobeerd en deze benaderen voor mij het meeste de zelfgemaakte versie, maar dan veel sneller. 's Morgens geeft het ook echt een energie boost, geen koffie nodig. 

Evy L.
Ginger Morning Shot

De perfecte mix, ook na het sporten

De samenstelling is ideaal als complete tussendoor voeding. Voor intensieve sporters ook ideaal als recuperatie drank omwille van de vele én juiste soort eiwitten. 

Tom C.
Berry Burst

Heel tevreden! Een echte boost!

Kikkert je volledig op.

Lieselotte U.
Ginger Morning Shot

Lekkere boost

Perfect om de dag te beginnen.

Nick V.
Ginger Morning Shot

Fan van de smaak!

Ik ben echt fan van de smaak van de Lean Greens. Een nieuwe frisse smaak, vol met gezonde ingrediënten. Het feit dat er geen bewaarmiddelen aan zijn toegevoegd en dat ze echte groenten en fruit gebruiken is zo'n meerwaarde!

Sverre B.
Lean Greens

Extra fruit en groenten

Eindelijk een shake die enkel pure ingrediënten bevat en geen toegevoegde suikers of andere rommel. Ik drink het als een snack of onderweg naar het werk. Zo heb ik alvast een eerste portie groenten en fruit binnen waardoor ik me gezonder voel en klaar ben om de dag aan te pakken :-)

Sofie V.R.
Lean Greens

Zo eenvoudig kan het zijn

STAP 1

Bestel je favoriete PŌW producten vandaag.
Klik op toevoegen aan winkelwagen en betaal snel en veilig online. 

Stap 2

We pakken je bestelling met veel zorg voor je in. Je bestelling wordt binnen de 1 tot 3 werkdagen bij jouw thuis geleverd. 

STAP 3

Be healthy = be happy.
Voeg PŌW toe aan je dag en ervaar meteen het verschil!

Schrijf je in en ontvang gratis verzending op je eerste bestelling!