GRATIS VERZENDING VANAF €60.

Over PŌW

HEY, WIJ ZIJN JULIE EN LAURA, HET DUO ACHTER PŌW. 

Het concept van PŌW is spontaan gegroeid vanuit gesprekken over gezonde voeding, sport en algemeen gezonde levensstijl. Al snel bleek dat we beiden op zoek waren naar een handige en volwaardige eiwit snack als alternatief voor het zelfgemaakte tussendoortje.

Het moest iets eenvoudig zijn, dat je in enkele seconden kan klaarmaken, maar zonder in te boeten op het gezonde karakter ervan. Zo puur en zuiver mogelijk, zowel in samenstelling als in smaak en met de nodige aandacht voor alle macro’s. Groenten en fruit waren een must en dan hebben we het niet over een verdwaalde aardbei of een enkel schijfje banaan, maar een effectieve portie vitamientjes.

Enkele brainstormsessies later was PŌW een feit ;-)

PŌW blends zijn de perfecte oplossing voor die momenten waarop het snel moet gaan. De momenten waarop je geen tijd hebt om in de keuken te staan of wanneer de inspiratie ontbreekt. Misschien heb je nog geen boodschappen gedaan en wil je een snelle hap om de honger te stillen of ben je onderweg en heb je weinig opties om gezonde keuzes te maken? Of simpelweg voor die momenten wanneer je zin hebt in iets fris en lekkers en gewoon omdat het kan natuurlijk. Elk moment is een perfect excuus om te genieten van PŌW blends!

Julie

"Door mijn verschillende jobs en een jonge pup in huis heb ik zelf niet altijd de tijd over die nodig is om een gezonde maaltijd op tafel te toveren. Ik weet perfect hoe het moet. Ook professioneel zie ik dat er echt wel nood is aan een volwaardige 'quick fix' zoals onze PŌW blends. Dat is voor mij eigenlijk ook het grootste struikelblok: ik jog in de ochtend voor het werk, douch me snel en vertrek, maar waar is mijn ontbijt of gezond tussendoortje gebleven?"

Laura

"Ik merk meteen het verschil wanneer ik gezond eet. Ik voel me mentaal alerter, frisser, heb meer energie en word minder snel ziek. Het nadeel is dat een gezond voedingspatroon vaak heel wat tijd vraagt, waardoor ik er soms minder aandacht voor heb. Het feit dat ik best een kieskeurige eter ben, zorgt er dan ook voor dat ik niet altijd de juiste voedingsstoffen binnen krijg."

🍊 Julie

Julie is altijd al gepassioneerd geweest door eten en sporten. Tijdens consultaties merkte ze dat gezonde voeding toch niet voor iedereen zo vanzelfsprekend leek te zijn. Haar Bachelor in de voedings- en dieetkunde, een Postgraduaat als Diabeteseducator & Sportvoeding en een opleiding als personal trainer, waren dan ook een logisch vervolg. Julie is al geruime tijd actief als diëtiste in de zorgsector en als personal trainer.

🍒 Laura

Laura is al sinds haar tienerjaren heel bewust bezig met gezonde voeding en beweging. Zowel uit interesse als uit noodzaak, aangezien ze al zo'n 25 jaar vegetariër is.Laura heeft een divers parcours achter de rug: ze startte met een Master in de Rechten, waarna ze Martieme Wetenschappen studeerde en haar studies vervolledigde met een Master in Marketing Management.

WAT KLANTEN ZEGGEN