🚚 GRATIS VERZENDING VANAF €50! 🚚

Gezond én lekker koken? Say yes!Wie zei dat gezond eten saai moet zijn? Wij bewijzen jou het tegendeel met ons eigen PŌW receptenboek. Je hebt het misschien al zien voorbijkomen, of misschien ook niet. Maar geen nood, je kan het receptenboek ook op deze pagina downloaden. 

Het receptenboek bevat tien heerlijke gerechten, om je vingers bij af te likken. Een combinatie van zoete en hartige gerechten, elk met hun eigen gezonde toets. We voorzien de gerechten van alternatieven op veel gebruikte producten, zodat oude klassiekers omgetoverd worden tot nieuwe smaakmakers. Gezond eten was nog nooit zo lekker!

Alternatieven

Een van onze favoriete nieuwe ingrediënten is aquafaba. Zegt je dat niets? Dan doet kikkererwtenvloeistof misschien wel een belletje rinkelen. Dit is het geheime veganistische ingrediënt, dat je kan gebruiken als vervanger voor eiwitten. Wij verwerken het in onze home-made chocomousse, wat zorgt voor een vegan-variant van deze chocolade heerlijkheid.  

Heb je kikkererwtenvloeistof over? Giet het dan volgende keer niet weg, maar vries het in. Zo kan je het op een later moment hergebruiken voor recepten zoals veganistische brownies, macarons of onze heerlijke chocomousse.
Als een alternatieve zoetstof voor suiker, gebruiken we al eens graag dadels. Dit geeft voldoende zoete smaak aan je recept, zonder toegevoegde suikers. We gebruiken dit onder andere in onze PŌW versie van de Vlaamse appelbol. Zo zijn de onze een stuk gezonder dan die uit de bakkerij.

PŌW als ingrediënt

In onze PŌWcakes verwerken we het Berry Burst PŌWder. Onze producten zijn op verschillende manieren inzetbaar, je kan er zelfs heerlijke desserts mee maken. Ben je een grotere fan van de Lean Greens? Ook die is perfect te verwerken in je gerechten.

Hebben we je nu helemaal warm gemaakt om aan het koken te gaan? Download dan nu ons receptenboek via onderstaande link. Veel kookplezier!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd