🚚 GRATIS VERZENDING VANAF €50! 🚚

Hoe het begon...

Hoe het allemaal begon…Laura en Julie over “hun” blends!“Onze PŌW Blends zijn ontstaan vanuit de vraag naar gezonde alternatieven tegenover de eiwitpoeders en -snacks. We wilden graag een gezonde drink voor mensen die hun vitaminen en eiwitten op een lekkere, eenvoudige manier willen aanvullen. Bijvoorbeeld na het sporten, of vegetariërs, die wel wat extra eiwitten kunnen gebruiken. Of gewoon als tussendoortje als je de tijd of goesting niet vindt om met gezonde voeding aan de slag te gaan.”

“We merken dat heel wat mensen moeite hebben met het integreren van verse, gezonde voeding in hun dagelijkse levensstijl. Veel mensen willen gezond eten, maar vinden gewoon de tijd of zin niet.”

“Met PŌW willen we hen een eerlijk, volwaardig alternatief bieden voor de vele eiwitshakes, smoothies en superfoods die vandaag op de markt zijn.
We merken dat veel van die producten veel toevoegingen en/of suiker bevatten, niet noodzakelijk gezond zijn en soms erg duur!”

“Binnen haar job als diëtiste en personal trainer kreeg Julie regelmatig vragen hieromtrent. We zijn zelf erg bezig met gezondheid en gezonde voeding, en vonden geen sapjes of poeders op de markt die wij 100% ok vonden. We zijn dan maar zelf aan het experimenteren geslagen!”

“De PŌW drinks bestaan volledig uit plantaardige ingrediënten zoals havermout, lijnzaad en gevriesdroogd fruit en groenten. Dankzij het proces van vriesdrogen gaan er amper voedingsstoffen verloren, waardoor de blends boordevol vitaminen, mineralen, vezels en macronutriënten zitten. Met één shake krijg je tot bijna 150 gram fruit en groenten binnen!”

“De blends van PŌW combineren de lekkere frisheid en snelheid van een sapje, met een bom aan vitaminen, eiwitten. Snel, eenvoudig én lekker!”

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd