🚚 GRATIS VERZENDING VANAF €50! 🚚

Hoe maak je een gember shot klaar?

In de vorige blogpost kon je al lezen wat de vele voordelen zijn van gember shots, maar hoe maak je dit nu juist klaar? 

gember shot

Je kan zelf elke dag een vers gember shotje klaarmaken door een gemberwortel (en een citroen) in de ochtend door je slow juicer te halen. Let wel dat je het dan zeker meteen opdrinkt want verse sapjes verliezen al een heel groot deel van hun voedingswaarde binnen 20 minuten na het persen. 

Eenvoudig genoeg, maar het vraagt wel wat tijd natuurlijk en zorgt voor extra afwas elke ochtend. Zeker wanneer je deze gezondheidsbooster elke dag wil gebruiken, is dit misschien niet de meest handige oplossing. 

Een alternatief is om klaargemaakte sapjes op voorhand te kopen en in de koelkast te bewaren. Dit bespaart je heel wat tijd, maar zorgt er helaas ook voor dat er maar weinig vitamines en mineralen in je sapje overblijven. Zoals we hierboven aanhaalden, verliest vers sap al snel heel wat van zijn bijzondere eigenschappen.  Na 48u zijn zo goed als alle vitamines en mineralen in feite verdwenen. 

Moet het snel gaan in de ochtend, maar wil je toch alle voordelen van het gember shot er maximaal uithalen? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Voor het Ginger Morning Shot hebben we bewust gekozen voor gevriesdroogde poeders. Meteen na de oogst worden de ingrediënten door dit proces gehaald zodat alle vitamines en mineralen optimaal behouden blijven.

Los 1tl van het poeder op in 60 - 80ml koud of warm water en geniet elke dag van een instant perfect vers gember shot zonder veel tijdsverlies of afwas. 🤩

  • Moet je gember in de ochtend drinken? Lees HIER verder.
  • Benieuwd naar de vele voordelen van gember shots? Lees HIER verder.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd