🚚 GRATIS VERZENDING VANAF €50! 🚚

Fruit & groenten!Fruit en groenten vormen de basis van een gezond voedingspatroon. Helaas blijkt dat slechts 12% van de Belgische bevolking dagelijks voldoende fruit en groenten eet. Gemiddeld eten we maar 145g groenten in plaats van de aanbevolen 300g per dag.
Fruit is vaak beperkt tot 1 stuk in plaats van de aanbevolen 2 tot 3 stuks.

Dit kan duidelijk beter en daar willen wij jullie graag bij helpen! Voldoende groenten en fruit eten is niet alleen een lekkere keuze, maar vooral ook een gezonde! Ze leveren ons belangrijke voedingsstoffen die we elke dag nodig hebben om ons fit te voelen en te blijven.
Ook op lange termijn zijn ze een ideale investering in je gezondheid. Ze helpen het risico op verschillende chronische ziekten te verlagen. Denk hierbij aan zwaarlijvigheid, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. Groenten en fruit zijn laag in calorieën, maar zitten boordevol voedingsvezels, vitamines en mineralen: vitamine C, foliumzuur, provitamine A-carotenoïden, kalium en ga zo maar door.

Daarnaast bevatten ze ook een breed gamma aan bioactieve stoffen die niet alleen zorgen voor extra gezondheidsvoordelen, maar ook voor meer kleur in onze voeding. De aanbreng van nutriënten varieert naargelang de soort. Elke soort groente en fruit is dus uniek en bijzonder. Om volop van alle geweldige voordelen van groenten en fruit te kunnen genieten, eet je best elke dag een gezonde portie en kies je voor voldoende variatie (in functie van het seizoen)!

Wist je dat je per portie van je favoriete blend alvast 150g groenten en fruit binnenkrijgt?
Wij hebben gekozen voor gevriesdroogde poeders in onze blends omdat zo de vezels, vitamines en mineralen goed bewaard blijven.
Andere shakes maken doorgaans gebruik van een fruit ‘sap’ poeder of gewoon fruit poeder of fruitextracten. Hoewel deze zeker een lekker smaakje en een mooie kleur kunnen leveren, bevatten die helaas maar weinig voedingsstoffen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd