🚚 GRATIS VERZENDING VANAF €50! 🚚

Wanneer is hét beste moment om je gember shot te drinken?

Hiervoor kon je al lezen wat de voordelen zijn van gember shots en hoe je deze kan klaarmaken. Maar op welke moment van de dag drink je ze het best? 

 

gember shot

In feite kan je een gember shot eender welk moment drinken, maar als je er maximaal de gezondheidsvoordelen wil uithalen, dan is het aangeraden om het op een nuchtere maag te drinken. Op dat moment moet je lichaam niet bezig zijn met het verteren van voedsel en kan het zich volledig concentreren op het opnemen van de vitamines en mineralen. 

Een andere reden waarom we aanraden om het in de ochtend te drinken, is omwille van de energie boost die het je geeft. Het pittig karakter van gember geeft je meteen een opkikker en het stimuleert ook je doorbloeding. Ideaal dus om de dag goed te starten. 

Heb je last van een middag dipje? Ook dan kan je nog perfect voor je gember shot kiezen. Het is zoals koffie, maar dan zonder cafeïne en veel beter voor je lichaam.

Gember staat uiteraard ook bekend als natuurlijk hulpmiddel wanneer je last hebt van spijsverteringsproblemen. Kies op dat moment misschien niet voor een shot, maar los het poeder op in warm water voor een heerlijk kopje kalmerende gember thee. 

Eerder hadden we ook al vermeld dat gember ontstekingsremmend werkt en slijmoplossend. Ben je verkouden, heb je keelpijn of zelfs grieperig? Drink dan gerust je gember shot doorheen de dag om die weerstand op te krikken en de symptomen te verlichten.  

 

  • Benieuwd hoe je gember shots het best kan klaarmaken? Lees dan HIER verder.  
  • Benieuwd naar de voordelen van gember shots? Lees HIER verder.

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd